i-RAČUN

Svim korisnicima naših usluga omogućavamo ugovaranje usluge i-Račun, čime primanje i plaćanje računa postaje brže i jednostavnije. Vaše račune umjesto u papirnatom, dostavljat ćemo u elektroničkom obliku na način koji Vam omogućava:

e-Uplatnicu
U Vašem internet bankarstvu čekat će Vas ispunjeni nalog za plaćanje, a nakon Vaše autorizacije naloga, račun možete platiti uz samo jedan klik bez prepisivanja s papira.

e-Račun
U Vašem internet bankarstvu prikazat će Vam se elektonička PDF verzija računa. Na Vaš e-mail bit će Vam poslana elektonička PDF verzija računa kako biste ga jedonstavnije mogli pohraniti.

Usluga je omogućena svim korisnicim koji koriste Internet bankarstvo slijedećih banaka:
Hrvatska poštanska banka, Addiko Bank, OTP banka, Privredna banka Zagreb, Zagrebačka banka.

Ugovaranje usluge je jednostavno i BESPLATNO te se obavlja putem Internet bankarstva Vaše banke. Za ugovaranje usluge i-Račun dovoljno je samo u Internet bankarstvu navesti poziv na broj sa zadnjeg zaprimljenog papirnatog računa i Vašu e-mail adresu.

Ako u bilo kojem trenutku poželite prestati koristiti uslugu i-Račun, uslugu možete odjaviti putem internet bankarstva nakon čega ćemo Vam nove račune ponovno početi slati u papirnatom obliku.

Ako želite samo primati obavijesti o računu u pdf formatu (sadržajno i vizualno identičan računu) na svoju e-mail adresu, neovisno o internet bankarstvu, molimo Vas da ispunite Zahtjev za aktiviranje besplatne usluge slanja obavijesti o računu putem elektroničke pošte kojeg možete vidjeti ovdje i istog proslijedite na našu adresu elektroničke pošte: info@murvica.hr.

Čuvajmo naš okoliš zajedno!

TOP